Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 17 Oct 2011, 21:06   #779
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
rvn, ghici ce? am pus muraturi in we Sper sa pun niste poze ceva mai tirziu, in fine, nu-s nici pe departe asa de meseriase ca ale tale, eu am facut-o fortata de imprejurari, nu m-as fi legat la cap fara sa ma doara. Reteta de zeama pot s-o scriu si acum, dar mai bine dupa ce pun pozele si da, am aplicat o metoda absolut personala, am lasat lichidul sa se raceasca, l-am pus in borcane si apoi am pus citeva picaturi de ulei de simburi de grep. Uleiul asta e folosit in tratament de Candida, sa omoare bacteriile, sau pur si simplu daca nu stii cu ce sursa de apa ai de-a face, la tara, pe munte, pui citeva picaturi intr-un litru, agiti si teoretic, pentru ca n-am facut teste de laborator, toate organismele vii mor.

P.S. O sa va tin la curent cum decurg ostilitatile. Practic, muraturile astea cred ca se fac prin fermentatie si trebuie sa se dezvolte niste bacterii bune acolo, care sa faca treaba. Sper ca nu le-am omorit chiar pe toate
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."

Last edited by anaemona : 17 Oct 2011 at 21:13.
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif