View Single Post
Old 16 Oct 2011, 22:57   #30
anaemona
Guru

anaemona

Nu stiu daca o sa-mi acceptati votul eu incerc oricum. Daca o singura persoana are ceva de obiectat, il rog pe Liviu sa-mi anuleze votul.

Husbands - am vazut primele 15 minute. Nu obisnuiesc sa intrerup filmele, a fost o stare de urgenta. Mi-a placut cum a inceput, am vazut pina in momentul in care cei 3 se intorceau cu metroul - practic n-am vazut mai nimic

A city of sadness - am spus ca mi-a placut totusi n-am rezonat foarte mult cu el. Mi s-a parut si foarte asemanator cu Dust in the wind, doar ca subiectul e mult mai dramatic in ACoS.

Secrets and lies - filmul lui Leigh care mi-a placut cel mai mult, pina in momentul asta, n-am avut timp sa-l revad, dar inca mi-l amintesc ca intreg si impresie. Chiar si finalul, despre care s-a spus ca a nemultumit, eu l-am apreciat, pentru ca am apreciat intotdeauna autorii care oricit de realisti si cinici ar parea, lasa o portita de optimism, care cred eu ca e si in concordanta cu realitatea.

Votul meu - Secrets and lies - daca mi se accepta

In favoarea mea adaug ca, daca treburile merg bine, o sa pun niste poze, din care va reiesi foarte clar de ce n-am avut timp sa reiau Husbands sau sa revad SaL.

Al doilea argument in favoarea mea: am vazut a Woman under the influence a lui Cassavetes si desi mi s-a parut foarte bun, chiar mi s-a parut mai bun cu cit ma gindeam la el dupa vizionare, nu l-as fi votat pe Cassavetes in favoarea lui Leigh, pentru ca stilul lui Leigh e mai aproape de mine, Cassavetes e prea brutal, desi finalul din Woman a fost foarte bun si a compensat pentru anumite momente de pe parcurs.