Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 15 Oct 2011, 19:26   #768
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
si ca sa inchei in mod glorios, va prezint si episodul 4 : ZACUSCA.
prepararea ei nu este complicata, ci doar migaloasa. va trebuie timp, rabdare si perseverenta.
priceperea, va veti capata-o in timp. deatfel, nu exista o reteta batuta in cuie. fiecare gospodina experimenteaza an de an combinatiile intre legume, asa incat la un moment dat ajunge la aceea care place cel mai mult familiei sale.personal, prefer sa pun mai mult gogosar, in defavoarea vinetelor si a ardeiului gras, fiindca gogosarul este si mai carnos si are o savoare deosebita, este mai dulce. in schimb, nu exagerez cu ceapa si uleiul. pun atata cat consider ca este nevoie ca sa aiba gust.
deci,
in prima faza, am inceput sa coc gogosarii
IMG_5300.JPG
apoi ardeii: kapia si gras
IMG_5304.JPG
am continuat cu vinetele...
IMG_5307_1.JPG
si in timpul acesta, sucul de rosii fierbea pe celalalt ochi de la aragaz....
IMG_5305.JPG
dupa ce s-au copt toate, le-am curatat de coji, de cotoare si seminte. apoi le-am tocat marunt...
IMG_5306.JPG

Last edited by rvn : 15 Oct 2011 at 20:01.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif