Originally Posted by Federico:
Dialogurile mi se par in anumite moment jenant de false, ca rodul unor improvizatii lenese. Ex: Do you think I’m a selfish guy?/Do I think you’re a selfish guy?/ You don’t think I’m a selfish guy? WTF?!!
|
Pai este improvizatie, acum cit de lenesa e, ramine la latitudinea fiecaruia sa hotarasca. Mie mi se par niste replici...realiste.

Hai mai, n-ati fost niciodata in situatii asemenatoare, cu 1,2,3 buddies, discutati ce discutati, apoi incepeti sa... balmajiti? Bine, trebuie sa existe un grad ridicat de familiaritate, sa-ti cunosti interlocutorul ca pe propriile buzunare, astfel incit, la un moment dat, discutia adevarata se muta la nivel telepatic si tot ce-ti mai iese pe gura sint chestii destul de alandala.
Originally Posted by Federico:
Daca tai partile de documentar, cele care sunt egale cu sine ca obiecte reale, adaosul creator al lui Cassavetes ramas e foarte precar.
|
Asta n-am prea inteles-o. Nu ai ce sa tai atita timp cit totul face parte din efortul creator al lui Cassavetes, inclusiv "partile de documentar".
...Ah, stai ca parca incep sa pricep ce vrei sa zici... Adica stilul propriu-zis al omului e atit de dezbracat de artistic, incit nu-i mai gasesti valoarea in prozaic?

Pai si hotarirea de a renunta la artificiile artistice tine de... artistic, nu?