Originally Posted by Federico:
Ah, si o-ntrebare: secventa in care Cynthia, vizitata de Maurice (fraxo) discute cu el prin usa veceului paraginit de curte inlauntrul caruia he's taking a shit. WTF!! Ce era cu aia? N-am putut sa-mi revin secunde bune din soc si inconfort. Vroia Leigh sa zica ceva prin ea de a trebuit sa o inventeze, sau pur si simplu a curs intuitiv si inexplicabil logic in procesul de depanare a povestii, fara o semnificatie continutistica.
|
Pai Maurice o vizita din an in pasti, iar intr-una din rarele ocazii in care o face, merge la budă.

Spiritual Leigh asta, in a very good way this time. Categoric, o diferenta de la cer la pamint intre filmul asta si prostioara anterioara. Aici umorul provine din drama si nu invers (epica de-a dreptul scena din restaurant). Putin cit e, isi trage seva din dramatismul situatiilor iar calitatea e net superioara. Extraordinar filmul, un film tinut in totalitate pe umeri de catre actori, la fel ca
Husbands. Blethyn e senzationala, merita din plin Oscarul chiar daca a concurat intr-o companie destul de selecta. Spall, de asemenea, mi s-a parut la ani lumina de clownul din
Life is Sweet. Si da, tanti cu dosarul rupe fîșu'.
Doua filme puternice pina acum, mi-e deja greu sa aleg. Si mai urmeaza unu'...
@Ani,
trebuie sa il revezi.