Originally Posted by anaemona:
Vreau sa fac o noua incercare curind si am nevoie de o reteta de crema de ciuperci, dar sa fie ceva cremos, nu ciulama si nu crema cu maioneza. Ciupercile vor fi taiate marunt, am nevoie de sosul ala cremos care sa fie si sanatos si bun si consistenta potrivita. Poate ma ajuta cineva. 
|
IMG_5264.JPG
IMG_5265.JPG
sosul mi-a iesit o bunatate! cam moale, dar mie imi place asa...
daca doresti sa fie mult mai consistent va trebui sa pui mai mult agent de ingrosare si sa reduci cantitatea de smantana. in rest....miam,miam,miam!
IMG_5269.JPG
IMG_5271.JPG
fiindca tot e sezonul muraturilor va pun o mostra din produsele fabricatie proprie...
va urma!
p.s.ideea lui Paul cu guliile era si in vizorul meu fiindca n-am incercat-o pana acum, nu pentru ca n-as fi stiut reteta, ci pentru ca asteptam sa gust in alta parte inainte de a gati si eu.