View Single Post
Old 12 Oct 2011, 08:06   #3892
marcusARCUS
Guru

marcusARCUS

Pai am vazut Three Extremes(2005) care m-a dezamagit pentru ca nu m-am speriat aproape deloc la acest film,dar a fost mult sange(recomand sa nu mancati la acest film) ii dau un 7 din 10.

Am vazut un film din competitia Anim'Est,Haruka And The Magic Mirror(2009),daca vreti sa va destindeti cu familia sau singuri e un film perfect.E un film OK,mai ales din cauza animatiei profesioniste si a lucrurilor pe care le fac cu ea.8 din 10

Am observat ca cei de la Les Films De Cannes A Bucarest,fac o retrospectiva Bruno Dumont,asa ca am vazut La Vie De Jesus(1997),care e un film puternic si foarte bun(9 din 10) si am mai vazut L'Humanite(1999) care e un film foarte crud si foarte realist,seamana cu cele mai vechi ale lui Haneke.I-am dat 10 din 10 pentru ca m-a socat si inca ma gandesc la ce se intampla acolo.
In the event that you find some certain sequences or ideas confusing,please bare in mind,that this is your fault,not ours.You will need to see the picture again and again,until you understand everything.Turn.
marcusARCUS is offline   Reply With Quote sendpm.gif