Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Mercutio:
In Drive, dupa mine, in scena din lift, nu era nevoie ca soferul sa-l loveasca pe atatea ori cu piciorul pe bandit (iar il tachinez pe Liviu  )
|
Pai daca-l lovea o singura data reiesea doar faptul ca se apara, dar ideea e ca el a depasit cu mult limita aia, avea apucaturi maniacale, pierduse firul realitatatii, era intr-o furie fara margini. Mi se pare ca scena a aratat excelent lucrul asta, nu numai prin faptul ca a aratat (o parte) violenta fara menajament, ci si prin modul in care a fost surprinsa de camera. Poate e o confuzie intre ceea ce ar trebui aratat ca sa caracterizezi un personaj si ceea ce ar fi fost moral sa faca. Filmul nu e o lectie de moralitate, daca era l-ar fi lovit o singura data si ar fi fost doar autoaparare.
|
Care realitate?Nu ai spus tot tu de nenumarate ori ca nu se vrea realist?Chiar si ca fantezie e exagerata scena.L-a calcat pe cap de 100 de ori.Am inteles ca era nervos dar nu era nevoie de atatea ori ca sa-mi demonstreze asta.Cateodata se poate obtine acelasi efect prin maniera in care il omoara nu prin lovirile repetate.L-ai calcat indeajuns incat sa-l omori,sanatate!Treci la urmatorul nu stai sa ii faci fata piure.
@rvn: Din moment ce niste copii se joaca de la varsta de 3-4 ani cu pistoale de jucarie pe afara e clara treaba.Sunt indoctrinati usor, usor cu violenta,ba prin jucarii,ba prin desene,dupa care la cea de la stiri si din filme iar in caz de sunt instabili psihic si nu fac diferenta se ajunge chiar la cea reala.Se instiga la violenta,direct,indirect ce sa mai.