Originally Posted by rvn:
sa ai grija sa nu se topeasca (in burta celor mici) din cauza caldurii din casa...
si daca tot suntem la topicul cu preparate culinare vreau sa va intreb ceva: folositi ulei de palmier pentru prajit? exista avantaje sau dejavantaje fata de uleiul de floarea soarelui?
cel de masline nu intra in discutie. e ideal, dar prea scump, pentru a fi folosit la toate mancarurile ,dar m-ar interesa ceva informatii despre uleiul de palmier.
astept parerea voastra....
|
Ni hao ma,
Referitor la uleiul de palmier, am incercat si da, sunt o gramada de dezavantaje. Cel mai enervant - si ar fi suficient - este ca se intareste, chiar si la temperatura camerei. Solutia data chiar pe instructiunile de pe cutie este sa incalzesti in apa calda recipientul si sa torni ce se topeste. Sigur, daca in camara ta sunt 24 grade, atunci s-ar putea sa-l gasesti totusi in stare vascoasa...
Alt dezavantaj e de fapt o consecinta a primului - tot timpul si deranjul de a topi cateva picaturi de ulei si nici acelea in intregime. Mai e si scump. Concluzia mea,
NU MERITA.