Pentru inceput, va rog frumos ca daca scrieti un mesaj de mai multe randuri despre un film, fie ca-i nou, fie ca-i ceva mai vechi, sa verificati daca exista topic despre filmul respectiv (sau poate despre regizor), iar daca nu sa creati voi unul. E pacat sa se piarda ideile in topicul asta, in alta parte se mai poate continua discutia mai mult timp fiind mai vizibil mesajul.
Daca vreti puteti scrie din nou mesajul dupa cum am spus mai sus si il sterg eu pe cel de aici. L-as muta eu direct, dar poate unii dintre voi nu doresc asta.
Si despre Bronson, interesant ca ai postat acum, ieri pusesem si eu un video pe fb. E un film de-a dreptul dement, o imbinare excelenta intre regia sclipitoare a lui Refn si jocul energetic al lui Hardy . Are un umor extraordinar de tare datorat personalitatii lui Bronson, a rabufnirilor violente venite de nicaieri. Intr-adevar punctul forte e reprezentat de acele mici reprezentatii scenice. Filmul asta m-a facut sa devin un mare fan Hardy, sa-i astept cu entuziasm fiecare rol si e bine ca am ce astepta: Warrior (doar pentru el m-as uita la filmul asta), Tinker, tailor, soldier, spy si TDKR.
|