View Single Post
Old 30 Sep 2011, 23:18   #178
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by Twinsen:
Heh, varule, sunt atatea parti amuzante in mesajul ala ca initial nici nu m-am mai bagat sa-l comentez. De exemplu "Despre filmele lor s-au scris zeci de carti. De aici vine retinerea mea.". Nu mi-e clar daca asta inseamna ca daca nu citesti zecile alea de carti, atunci n-o sa poti sa intelegi filmul, sau ca e greu sa alegi din care carte sa copiezi o interpretare ca sa nu te faci, Doamne fereste, de ras cu vreo idee proprie. Cel mai tare e partea cu "Autori contemporani - da, merge". Se pare ca tot talentul de a face film a fost daruit in trecut acelor "monstri sacri" intangibili, iar in ziua de azi avem niste mititei cu care ne putem baga in seama.

Devii fatigant tipule. Te voi trece pe "invisible", daca exista functia asta pe forum. Sunt prea multe lucruri care nu-ti sunt clare. Ce vrei, faci parte dintre aceia care nu admit ca exista lucruri pe care nu le inteleg. Le numesc ciudatenii sau falsitati. Si traiesc, fara sa realizeze, in mijlocul unor legiuni de ciudatenii si falsitati. In felul asta, simtul ridicolului, neutilizat, ii paraseste definitiv. Tu continua sa treci filmele de repertoriu prin schema ta logica, imprumutata din domeniul informaticii, pentru a le califica, pentru a produce ideile tale "proprii" despre ele. Nu-i nevoie sa le confrunti cu altele din carti. Sunt sigur ale tale sunt originale.
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif