View Single Post
Old 30 Sep 2011, 23:04   #176
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Windom:
Legat de popularizarea de catre administratori, s-ar putea realiza foarte usor, cel putin pe Facebook, unde apar toata ziua linkuri de doi lei de la Cinemagia cu cancanisme ieftine. Faza e ca acelea aduc click-uri, iar asta e tot ce conteaza. Forumul e fix-pix when it comes to the big picture. N-aduce malai? Da-l in ma-sa acolo unde e... Asta-i realitatea.

Nu trebuie neapărat ca adminii să pună linkuri pe pagina de facebook cu turneul. Putem şi noi foarte uşor să facem asta. Şi nu cred că s-ar supăra nimeni dacă cineva ar pune câte un link, două pe săptămână acolo (mă refer la linkuri care să ducă spre meciuri, desigur).

Sau ar putea cineva să pună o imagine sau un note (un articol, ceva, something) în care să tăguiască Cinemagia, cu detaliile importante privitoare la turneu. Aşa, aceasta va apărea pe pagina lor automat and here we go, lumea citeşte, se cultivă şi poate are şi curaj să intervină pe forum pentru că din cei 43.500 (şi o ţâră un pic mai mult) de oameni care au dat like la pagina aia e imposibil ca măcar câţiva să nu fie interesaţi.

Oare ai înţeles ce am spus? Că eu nu m-am înţeles.
Desigur, acum eu merg pe principiul: "dacă voi nu ne faceţi reclamă, ne facem noi pe pagina voastră"