Pfff... Liviu, îmi pare foarte rău că nu am reuşti să particip la turneu aşa cum aş fi vrut dar nici măcar pe forum nu am mai intrat de ceva vreme. Abia azi am intrat întâmplător şi am văzut discuţia.
Mă bucur că m-ai menţionat undeva mai sus dar la ce probleme am acum, nu ştiu zău dacă mai pot participa (probabil foarte rar sau, nu ştiu... o să încerc pe cât posibil să fac cumva să votez măcar la un turneu pe săptămână dar nu promit damn it că mno... e cam aiurea)
Oricum, scuze nu îmi caut, nu găsesc, sunt personale, etc şi nu are rost să o lungesc cu asta.
Din câte am observat, totuşi, chiar dacă turneul e destul de greoi (unele filme sunt complicate, altele se găsesc greu, unele sunt de-a dreptul plictisitoare, etc) activitate există destulă pe filme. Şi chiar dacă se putea mai bine e important că există persoane interesate şi că nu mor topicurile neatinse.
O să încerc, totuşi să nu mai privesc cu superficialitate turneul. Cel mai rău îmi pare că au fost meciuri în care am văzut deja dinainte un film, îmi era proaspăt în minte, dar nu am putut vota sau participa la discuţii pentru că timpul mi-a fost de aşa natură organizat încât nu am reuşit să văd şi filmul cu care concura. Şi asta e chiar dureros că aveam multe de spus.

La un moment dat chiar am început să recuperez dar nu ştiu ce rost mai avea să continui discuţiile din moment ce topicurile rămăseseră în urmă. (Da, aici recunosc, nu am procedat corect.)
P.S. Userii vechi nu au plecat de pe forum. Mai aruncă din când în când câte un ochi dar problema e că având în vedere valoarea scăzută a forumului în raport cu cea de acum câţiva ani, nu se mai deranjează. (Vezi SMC care a renunţat să mai posteze după ce o bucată de vreme a deschis câteva topicuri cu subiecte foarte interesante însă majoritatea dintre ele au rămas neatinse. E puţin frustrant să munceşti să aduci informaţie şi nimeni să nu reacţioneze.) Practic, pentru a putea fi ridicat turneul, trebuie ridicat tot forumul înainte. sorry