View Single Post
Old 24 Sep 2011, 17:16   #28
varu
Guru

varu

Originally Posted by Twinsen:
Daca zici ca te uiti la A Bittersweet Life, un film de actiune asiatic, atunci lumea zice ca-ti place Chichi Chan. Dar A Bittersweet Life il spulbera pe Le Samourai la cam toate capitolele. Si nici macar nu e vreo capodopera...

Punctul culminant e o sendinta in care ii spune unui coleg ca ii va pune la dispozitie 70 (saptezeci) de oameni dotati fiecare cu un intrerupator, ca sa-l urmareasca pe omul nostru, repet, fara nici o dovada sau motiv de a crede ca e vinovat. Cand il gasesc, sa apase pe intrerupator! Daca il pierd, sa schimbe intrerupatorul pe cealalta pozitie! In momentul ala aproape ca m-a pufnit rasul, dar m-am gandit la nota de 8.2 de pe imbd si mi-a venit sa plang mai degraba...

E doar o parere pur personala, s-ar putea sa nu am dreptate:
Eu cred ca regizorul lui A Bittersweet Life (Kim Ji-woon) nu are aceeasi parere cu tine despre filmul asta, ba s-ar putea sa fie chiar un mare fan al lui Le Samourai. Tot el a regizat si I saw the devil unde i se implanteaza killerului un cip ca sa se stie in orice secunda de urmaritor unde se afla. Acolo era vorba de un cip, aici e vorba de sistemul asta de intrerupatoare. Cand killerul se descotoseste de "ochiul" ce il urmareste, in ambele filme se declanseaza punctul culminant al povestii.
Am o vaga banuiala (pentru care nu am alt argument decat propria intuitie) ca la faza asta I saw the devil omagiaza Le Samourai cu posibilitatile cinematografice ale anului 2011.

Last edited by varu : 24 Sep 2011 at 17:47.
varu is offline   Reply With Quote sendpm.gif