Am vazut ca s-a rezolvat problema cautarii filmelor cu titlu scurt si a cautarii unor filme cu titlu lung.
Reiau aici probleme ramase de mai sus si adaug altele (cele scrise cu italice sunt rezolvate):
- mutarea filmelor in lista (la o lista de 100 de filme nu sta nimeni sa-si stabileasca ordinea dinainte, ar fi o pierdere prea mare de timp); ar fi buna si o optiune de aranjare cronologica (nu a momentului cand au fost adaugate, ci a momentului cand au fost create filmele)... eventual aceste optiuni sa poate fi utilizate si in editarea listelor, ca ele sa ramana ordonate astfel.
- 100 de filme e un numar cu totul acceptabil fata de numarul vechi de 5, dar sincer ar fi fost si mai bine daca s-ar fi putut ajunge la 250 de titluri.
- inca mai sunt cateva filme care nu sunt gasite la cautare pentru liste (Ex: Banshun, Nabbeun namja).
- nu vad sa pot adauga la un film titlul alternativ, deci presupun ca optiunea asta e valabila doar administratorilor; n-ar fi rea ori o adaugare de optiune pentru useri, ori ca adminii sa faca asta atunci cand gasesc timp (exemple sunt cele doua titluri de mai sus).
LE:
-nu merge "thumbs up/down" la lista. Am dat asta de vreo 3 ori unei liste si cand am revenit era tot la 0.
Last edited by Liviu- : 27 Sep 2011 at 13:40.
|