Thread: O porcarie
View Single Post
Old 23 Sep 2011, 11:28   #35
tantibus
Junior

tantibus

Originally Posted by Liviu-:
La ce ai zis no comment, n-are sens. Dar daca esti moderator pe un site nu te-a invatat nimeni ce-i ala "Edit"? Ai auzit de mesaj dublu/triplu/cvadruplu?

Nu prea intru pe acest site am intrat intr-o vreme am facut acest topik special pt aceste probleme ca fiecare sa isi spuna pasurile deoarece am observat ca nu prea suntem bagati in seama iar explicatiile la unele probleme vin tarziu cand fapta s-a consumat intelegi tu ,si mai vine cate unu care ia apararea acestui site si ma sicaneaza cum poti fi atata de prost ce castigi ca te certi cu mine si le iei partea lor cand e limpede ca lumina ca acest site nu este ce a fost asta e realitatea nu o zis eu se observa clar din toate raspusurile date, la sectiunea wiki multa lume semnaleaza problemele dar nu vine nici un raspuns nu asa se face am spus si o repet cu toata taria si poate sa zica cine ce vrea dar e slabut acest site .
Aa le tine partea pt ce un DVD de 55 de ron si speranta, ca il va primi si el intr-o zi dupa ce in sfarsit va aduna si el 2000 de puncte cand si aici e problema ca vine foarte greu nu mai zic de aprobarea pozelor si primirea acelor puncte si eu am pus 3 poze si nici dupa o luna 3 POZE nu au fost in stare sa mi le analizez, care zic eu ca intrunesc toate criteriile de a fi acceptate si atunci mai e de zis ceva nimic dar pupincuristi si retarzi sunt mari care vor sa arate contrariul .Prin acel topik am vrut doar sa ajut si sa le deschid ochii ca nu mai merge lumea e nemultumita si ei trag beneficiile nu un amarat de user care pune niste poze si primeste un dvd de 55 de ron pe cand ei castiga din reclame si alte astfel de chestii mult mai mult de aia cred eu ca nu mai vor ajutor am vazut,ca multa lume s-a oferit sa ii ajute la seciunea wiki si nimic asta e Romania .

Last edited by tantibus : 23 Sep 2011 at 11:37.
tantibus is offline   Reply With Quote sendpm.gif