Originally Posted by crin3l:
@tantibus...O urare mai pe intelesul tau. Lasa-neee, lasa-neeee!
Ca si asa ai zis ca esti moderator la un site de sport si probabil te-ai molipsit de la toti idiotii care comenteaza pe acolo. Acum sa nu crezi ca Liviu e avocatul nostru, iar daca ataci aiurea multi o sa sara la gatul tau.
|
Nu atac dar am fost atacat si cand sunt atacat raspund la fel desi este o vorba cel mai destept cedeaza am vrut doar sa ridic niste probleme care deranjeaza multa lume si eu am fost nedreptatit si nu am mai putut a trebuit sa imi exprim frustrarea legat de problemele respective mentionate la inceputul acestui topik si pe acel site nu e plin de idioti eu cred ca aici sunt mai multi chiar daca va credeti un site de oamani culti la ce limbaje se folosesc si pe aici nu e mai prejos ca un site sportiv iar pe acel site de care spui tu avem moderatori care sanctioneaza imediat jignirile si unele sicane nu ca aici unde orice prost poate sa spuna ce vrea daca e ceva ilegal sau incalca regulile cinemagia trebuie sanctionat rectem daca eu tantibus am incalcat prin postarea acestui topik o regula atunci sa fiu interzis bannat nu sa stau si sa vad cum comenteaza orice pupincurist si idiot in voie .