View Single Post
Old 20 Sep 2011, 03:55   #3864
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Colombiana 4/10
Recunosc ca am fost entuziasmata in momentul in care am auzit de filmul asta. Nu ma asteptam sa ma dea pe spate, dar exista un oarecare entuziasm, desi ideea, povestea, in sine, a devenit destul de banala.
Singurul lucru pozitiv pe care il pot spune este ca Zoe arata senzational si imparte pumni destul de bine.
In rest, nimic bun. Filmul contine foarte multe scene neverosimile si se pierde in amanunte. Cum ar fi putut un copil sa isi cumpere un bilet de avion fara sa fie insotit de un adult in momentul respectiv? Ne-am prins ca fata e tare de mica, dar sa fim, totusi, realisti. Scena in care unchiul fetei incepe sa traga in masini pentru a-i demonstra ceva acesteia este absolut ridicola. In loc sa se concentreze pe personajul negativ care ordonase asasinarea parintilor ei, fata incepe sa omoare diversi mafioti doar pentru a-i atrage atentia primului. Ewww!!!
Evident, apare si un tip care ii da lumea peste cap eroinei. Nu ca ar fi fost nevoie sa indulceasca filmul cu asemenea scene, dar nu puteau face abstractie de eternul cliseu. "Jennifer"??? Really?? Am ras cand am auzit numele prima data!!
Figurile lui Cliff Curtis si Jordi Molla ce mai anima un pic actiunea, dar singurul demn de luat in seama este Lennie James.