View Single Post
Old 19 Sep 2011, 13:40   #39
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Chambord:
Le-am vazut pe amandoua si voi vota cu Oglinda, care mi-a placut clar mai mult.

Interesant meciul, chiar vroiam sa vad foarte mult filmul lui Bresson si o sa mai vad pe langa asta si Diary of a country priest. Poate l-oi intelege mai bine pe francez Chiar daca imi va placea cred ca-i imposibil sa nu votez iar cu Tarkovsky. Pentru mine Oglinda e pe aceleasi piedestal pe care se afla Stalker, Andrei Rublyov si Nostalghia (poate si Solyaris & Offret dupa ce le revad si pe astea).

Originally Posted by Chambord:
Si cu asta i-am suit in avion si i-am trimis pe totzi frantzujii din turneu asta pachet acasa tu-le muma-n-cur dă banditzi

Pai daca francezii tot fac misto de noi pe la TV Dar mai e Malle care s-ar putea sa aiba sanse pentru runda urmatoare. Varda am vazut ca s-a nascut in Belgia, dar parca a facut filme in Franta.

Eu sunt putin dezamagit de lipsa de interes pentru celalalt meci, mai ales ca, dupa umila mea parere, Andrei Rublyov ar fi trebuit sa bata usor oricare alt film de pana acum (poate chiar asta a fost motivul, prea one-sided) si e singurul pe care l-as numi capodopera, ba chiar as zice ca face parte din categoria putinelor filme pentru care nici cuvantul asta, aruncat prea usor de obicei, nu le face dreptate.

PS: Atentie ca in runda curenta e vorba de partea a doua din Ivan Grozny, deci ar fi de vazut inainte si prima parte. Votul se va acorda, desigur, doar in functie de partea a doua.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif