View Single Post
Old 19 Sep 2011, 09:39   #3679
iiii
cu 4 de i

iiii

Deci pamant ma jur.

aseara sa am shockuri la un meci care, in mod normal, era victoria stelei.
nici nu mi-a adus ospatarita din Half time berea, cand in min 4 gol steaua.... incepea o seara perfecta, ce anunta victoria stelei, dar , in min 9 gol pandurii.... am zis ca deh, se relanseaza jocul, dar in min 18 lovitura de gratie adusa stelei, Latovlevici eliminat dupa un hent in careu + penalty , asa ca in min 20 era 2-1 pentru pandurii, si steaua obligata sa joace in 10.

Tatarusanu se accidenteaza stupid pot zice, si dupa eliminearea lui Latovlevici, schimbarea imediata aducandu-l pe Brandan in teren in locul lui Rusescu, steaua se vede nevoita sa mai faca o schimbare, intrand Stanca. bun....

Repriza a doua, incepe, cu un evident handicap pt steaua, dar in ciuda eliminarii suferite, steaua iese la joc, si am remarcat multe faze jucate la poarta pandurilor...

Dar pe final de meci, dupa ce toate schimbarile posibilile, Gardos intra dur la Bacila, acesta din urma ramanand pe teren, cu o dubla fractura de tibie + peroneu.... meciul oprit, Gardos vede Rosu, se anunta momente grele... evident ca la Tg Jiu, ambulanta nu putea intra pe stadion, deoarece niste baieti buni, au pus reclame in zona portii , pe unde trebuia sa intre ambulanta, sincer ma mir ca aveau una.

apoi meciul este prelungit inca 13 minute, cu pandurii atacand vulnerabila echipa a stelei, ramasa in 9, cu o gaura in aparare. dar scorul tot 1-2 a ramas, si Pandurii pleaca cu cele 3 puncte de la Ploiesti, si in prezent ii vedem pe locul 2, cu 14 puncte .

Last edited by iiii : 19 Sep 2011 at 11:55.
iiii is offline   Reply With Quote sendpm.gif