Originally Posted by cosmin742000:
As vrea sa stiu si eu de ce la punctaj la contributii filme actori imi apar doar 8 puncte (4 contributii) cand eu am contribuit la cel putin 100 filme si 10 actori?
|
1.Depinde şi de conţinutul informaţiei pe care îl pui acolo. Pentru un sinopsis de genul:
"La o petrecere, premiantul clasei accidenteaza grav o trecatoare aruncand pe fereastra cu farfurii. Desi tulbura viata colegilor, accidentul aduce sub lupa adolescenta bine portretizata, intre timiditate, fronda si bravada inconstienta." tu cam cât ţi-ai da? Sincer?
2. Regulamentul site-ului spune aşa: "Adauga sau completeaza biografia, sinopsisul sau detaliile actorilor si filmelor preferate. Pentru fiecare contributie adusa editorii Cinemagia te vor recompensa cu 1-20 puncte, in functie de calitatea informatiilor.
Incercarile repetate de a trimite continut fals vor duce la penalizarea utilizatorului respectiv. "
Deci, se prea poate să fie şi asta.
Quote:
As mai vrea sa stiu de la ce poze apar doar 35 cand eu am trimis in jur de 300 ( conform cerintelor , rezolutie , numar , fara watermark , titrare , etc )?
|
Ai verificat? Toate pozele ţi-au fost acceptate?
Quote:
As mai vrea sa stiu cum pot sa creez eu pagini pentru filme si diversi actori care nu sunt prezenti pe cinemagia (bine ca sunt prezenti Oana Zavoranu si George Vintila )?
Multumesc.
|
Nu poţi! Dacă vrei o fişă a vreunui actor sau a vreunui film, intri frumos aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96964 şi postezi.
Succes!