View Single Post
Old 11 Sep 2011, 16:35   #3851
Pepper
Guru

Pepper

You got to be kidding me...ce lectie de viata ai putea sa inveti din Friends with benefits?cum sa faci un film slab poate; e doar un just for laughs movie n-ai ce sa inveti din el...

Eu vazui 3 filme consecutiv cu titluri legate de fluturi :
1. Le scaphandre et le papillon - minunat, emotionant fara sa stoarca lacrimi si un regizor inteligent care obliga spectatorul sa vada viata prin ochii(ochiul) unui om paralizat
2. Papillon - am avut prea mari asteptari de la acest film; in afara de fragmentele memorabile cu Steve McQueen interpretand un om pe care nu-l impiedica nici macar injumatatirea portiei de mancare de la visul libertatii fizice, cat si morale, nu am remarcat mai nimic deosebit...a ba da, durata cam mare, regizorul se putea rezuma la 2 ore lejer
3. Suwarôteiru (Swallowtail Butterfly) - primul meu film asiatic m-a impresionat placut si il recomand mai departe mai ales pasionatilor de filme asiatice. am vazut cateva neconcordante hilare si faze care s-au vrut prea pretentioase insa le-am trecut usor cu vederea datorita calitatii per ansamblu