View Single Post
Old 11 Sep 2011, 09:00   #20
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Bunuel şi Mikhalkov
Bunuel pentru că îl am de ceva vreme şi îmi cam ocupă spaţiul, plus că am văzut Viridiana şi mi-a plăcut foarte mult şi Mikhalkov pentru că m-a cucerit de la prima "întâlnire".
Ah şi Cassavetes pe care nu l-am văzut calumea până acum dar merită o atenţie deosebită.

Cât despre filme "izolate" vreau demult să văd To kill a Mockingbird şi Psycho. Dar nu ştiu zău dacă o să le vină rândul vreodată.

Originally Posted by crin3l:
Pur si simplu am auzit ca sunt niste regizori care fac filme foarte profunde si imi trebuie pregatire psihica si sufleteasca pentru ele.

mda. La început toată lumea e speriată dar odată ce te uiţi la ele, vei constata că nu sunt atât de "grele" precum se spune. De undeva tot trebuie să începi, so go go go...

Nu ai nevoie de nicio pregătire de niciun fel. Sunt doar filme. Dacă nu le-ai înţeles, cauţi despre ele, citeşti, eventual te mai uiţi încă o dată la ele. Pentru că e o reală plăcere să le revizionezi. Desigur, nu toate sunt capodopere, dar poţi vedea aproape în fiecare colţ al forumului ce se merită şi ce nu.