Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 08 Sep 2011, 12:03   #703
Flavio
Senior

Flavio

Originally Posted by rvn:
@Flavio,ca sa vezi cat sunt de amabila, o scriu repede ca e ora pranzului si poate vrei sa incerci chiar acum:
-1 pachet de spaghete de buna calitate.eu am folosit doar jumatate din el si ajunge pentru doua portii zdravene.
-2 sau 3 pulpe de pui dezosate.am facut aceeasi combinatie si cu piept .daca o sa ai rabdarea sa iei la rasfoit topicul, o sa vezi in poza cum arata..
-rosii cherry. iti recomand sa le cumperi de la piata, de la producatori,nu din supermarket..
-4-5 ciuperci
-condimentele obisnuite pentru paste. daca ai posibilitatea sa cumperi busuioc proaspat, e perfect. eu am avut uscat.la fel si oregano si cimbru..
-2 catei de usturoi.
-1 ardei capia sau gras,depinde ce ai prin frigider.
-3-4 ardei semiiuti murati.
-2-3 linguri de ulei de masline.
-cca 20 ml de vin alb demisec.
iar procedura este extrem de simpla,rapida si usoara.
pastele se fierb in apa cu sare exact cat scrie pe pachet,iar in timpul acesta,intr-o tigaie( de buna calitate),poti prepara combinatia de carne cu legume.
in uleiul de masline pui intai carnea la prajit si dupa ce aceasta incepe sa dea semne ca se rumeneste, pui legumele,sarezi si le lasi sa se inmoaie la foc potrivit, pana se amesteca aromele. cand consideri ca sunt aproape gata, pui usturoiul taiat in feliute subtiri ,condimentele si vinul.
totul se pune peste spaghetele fierte,scurse si racite sub un jet de apa.
pofta buna!

si la final ai ras cascaval
Flavio is offline   Reply With Quote sendpm.gif