View Single Post
Old 07 Sep 2011, 17:53   #3845
ulysse
Novice

ulysse

conan

efectele 3 d excelente,scenariul simplut cred eu

Originally Posted by FreakDoll:
Friends with Benefits 6/10
Desi este reluata ideea din No Strings Attached, Friends with Benefits mi s-a parut mai bun decat oribilul, din toate punctele de vedere, film cu Ashton si Portman.
Protagonistii sunt superba Mila Kunis si Justin Timberlake, chimia dintre cei doi fiind indiscutabil mult mai buna. Mila este incredibil de frumoasa si, desi inainte nu prea o aveam la suflet, mi-a devenit simpatica si parca joaca si mai bine. Justin nu este un actor atat de prost cum afirma unii, punandu-i aceasta eticheta desi n-au vazut, inca, filmul sau fiindca prejudecatile isi spun, inca o data, cuvantul.
Sunt destule poate bune in film, scene de sex din abundenta si avem ocazia sa admiram partile dorsale ale celor doi protagonisti, ambele foarte sexoase si lucrate.
In film mai apar si Emma Stone, Andy Samberg, dar si Woody Harrelson care joaca rolul unui gay si pe care il puteti urmari intr-o scena care, cu siguranta, va va aminti de White Men Can't Jump.
Nu-mi place absolut deloc posterul filmului. Sunt convinsa ca puteau fi mult mai inspirati si creativi.
milla nascuta la cernauti interesant

Liviu-: Te rog frumos sa folosesti butonul edit cand ai ceva de adaugat imediat dupa un alt mesaj de-al tau.

Last edited by Liviu- : 07 Sep 2011 at 18:08. Reason: 2 x post
ulysse is offline   Reply With Quote sendpm.gif