View Single Post
Old 06 Sep 2011, 20:35   #64
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by Liviu-:

@rvn - Nu stiu ce sa zic. Personal mi se pare ca nu exista ceva in film care sa conduca spre ideea asta.
ba eu cred ca chiar asta e.de-aia si apeleaza la o agentie care sa-i livreze fetele. cred ca orice barbat care vrea sa-si satisfaca anumite fantezii si intra in contact cu o asemenea agentie are anumite preferinte: de exemplu:blonda sau bruneta, inalta sau scunda..
in fine..cerinta fotografului era ca madmoazela cu pricina sa aiba o anumita nationalitate,ca apoi,cand vine la intalnire,sa satisfaca acest capriciu de a palavragi in limba materna,apoi, la ultima sarja de vin pusa in pahar,ea sa se ridice de la masa si sa vorbeasca la telefon....
e si asta o forma de satisfacere erotica,doar ca e mult mai subtila,iar Twinsen a priceput ce vreau sa zic...
si daca mai aveti vreodata curiozitatea sa vedeti filmul, observati expresia fetei lui,cu cat tipele se adanceau in convorbiri,cu atat crestea si intensitatea cu care el retraia momentele petrecute in Armenia si se vedea clar cat de mult ii placea(ca sa nu folosesc o expresie directa sau nepotrivita cu topicul,dar eu cred ca tocmai asta era,un orgasm.)
poti sterge commentuldaca vrei,dar asta e parerea mea.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif