Thread: O porcarie
View Single Post
Old 06 Sep 2011, 16:02   #23
Medicate
Psychosocial

Medicate

Si eu sunt din provincie, dar asta nu-mi da dreptul sa critic aiurea inainte de a observa lucrurile mai in detaliu. Stau de destui ani in Bucuresti si doresc sa-ti transmit ca am intalnit fel si fel de oameni, dar in nici un caz nu trebuie generalizata ideea de meltean sau mai stiu eu cum.

Vrei sa spui ca-n provincie, indiferent de locatia unde te afli, Ardeal, Moldova sau Oltenia, nu gasesti asemenea oameni? Lasa fitele de Bucuresti, doar gandeste-te ca-ntr-un oras mai mic mai toata lumea se cunoaste iar fitele devin inevitabil mult peste astea numite de Bucuresti.
In orice oras, orasel, comuna, sat, gasesti astfel de specimene, e imposibil sa lipseasca.

Iti dau dreptate ca nu te ajuta nimeni sa te ridici daca te vad cazut, dar oare asta nu se intampla peste tot? Si nu ma refer strict la Romania, oriunde! Asa sunt oamenii, cu toate astea, repet, nu trebuie sa generalizezi. Nici nu stii de unde rasare prietenul de care ai nevoie sau, cine stie, persoana alaturi de care-ti vei petrece restul vietii.

Atat am avut de spus, daca te simti ofensat de aceste randuri, nu te sinchisi sa-mi raspunzi!