Thread: O porcarie
View Single Post
Old 06 Sep 2011, 11:39   #14
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Originally Posted by Manusa:
Nu stiu ce tot atata agitatie aici si nici nu vad rostul atacurilor pe care le faceti unul altuia ( Liviu-, Tantibus)

Liviu- iata ca ma plang eu in legatura cu acceptarea pozelor pe acest site. Si cand zic asta ma refer la perioada de acceptare a acestora, de acest lucru sunt eu nemultumit. Daca acum 3-4 luni se acceptau contributiile in poze dupa 2-3 zile de la adaugarea acestora, acum dureaza 2-3 saptamani, asa am patit eu si asa este si acum.

Dar nu fac mare caz din acest lucru, pun mai putine poze si astept sa le accepte. Dar te intreb Liviu- dar si pe moderatori, cum sa mai puna cineva poze pt a imbunatati la urma urmei acest site, cand ( in cazul meu) sunt descurajat. Daca se acceptau mai des poze atunci bineinteles ca mai adaugam. Probabil moderatorii sunt putini si volumul de munca este mai mare dar cred ca si aceste contributii sunt lasate balta de ceva vreme.

Oricum de reprosat altceva moderatorilor decat acest timp pentru acceptarea contributiilor nu am pentru ca au fost corecti intotdeauna si si-au rasplatit contribuitorii.

Atat sper ca de acum incolo se vor misca mai bine.

QFT

@tantibus - Daca nu-ti convine, ce plm mai cauti aici? Sau iti place sa te bagi in seama ca musca-n KKT.?
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif