Thread: O porcarie
View Single Post
Old 06 Sep 2011, 11:18   #11
bremen1980
Guru

bremen1980

Originally Posted by tantibus:
Daca sunt profesionisti sa fie pana la capat daca nu asta e .Te-ai gasit tu din 100 de persoane sa faci gura asta ma deranjeaza si sa ma corectezi aici nu e site de cultura generala eu vreau niste raspunsuri nu sa vii tu sa ma f cu gramatica ca vad ca toata lumea se tine destept pe aici si cu citate la sfarsit de fraze si tot asa daca esti destept dute la vrei sa fii milionar sau inscriete in clubul sahistilor nu stau acuma sa scriu cu punct si cu virgula si diacritice ca si asa tot una e ca nu citeste nimeni din cine ar trebuie sa le vada numa cine nu trebuie le citeste
Ca sa n-o mai lungim la infinit o sa-ti dau dreptate dar o sa te si contrazic.Ai dreptate atunci cind critici modul in care este administrat acest site .Si eu am impresia ca de citiva ani merge pe pilot automat ,mai mult din inertie si nu se vede o scinteie de interes ,o dorinta de inovatie ,o minima initiativa.Totul pare incremenit si sclerozat .
Te contrazic atunci cind ataci cinemagia pentru ca esti nou pe aici.Acest loc a insemnat mai mult decit punctele de la dvd-uri ,pozele cu Scooby Doo sau prietenii de pe facebook .Aici a fost o gradinita /scoala /liceu /facultate in care niste oameni pasionati de filme /carti /muzica au adus ceva ,au invatat ceva si sper ca au plecat mai imbogatiti la sufletel.Unii au mai revenit ,altii s-au pierdut pe drum dar cred ca au fost destui cei de la care am avut de invatat in materie de filme /muzica /carti
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif