View Single Post
Old 06 Sep 2011, 08:59   #130
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

4 filme pe saptamana nu sunt multe pentru cine se afla in vacanta si n-are alte preocupari.
din cate observ, cei care participam la discutii (inclusiv eu), suntem persoane ocupate. intr-adevar, atunci cand serviciul iti ocupa cel putin 8 ore pe zi, dupa care serile pot fi afectate si de alte probleme personale care pot interveni neasteptat, este lesne de inteles ca efortul fiecaruia dintre noi este destul de mare pentru a tine ritmul cu desfasurarea turneului.
pe de alta parte, nu este obligatoriu sa votam in ambele meciuri, nu? important este ca discutiile sa ramana deschise..
sunt de acord cu micile compromisuri care se pot face din cauza diferentei de fus orar si apreciez in mod deosebit participarea Anaemonei si a lui Mercutio.chiar daca sunt 7 ore care-i despart de Romania, merita apreciat efortul lor.pana la urma, conteaza implicarea cat mai multor useri care au ceva de spus despre filme, decat cronometrajul,fiindca miza turneului nu este Cupa Campionilor Europeni,ci capatarea unei cat mai mari experiente cinefile.
eu pot face fata celor 4 filme,desi mi-e greu,recunosc,dar daca ceilalti au alta optiune, ma raliez.decat sa se blocheze turneul, mai bine sa se desfasoare mai lent, desi 2 filme pe saptamana ar insemna prelungirea lui exagerat de mult...
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif