Thread: O porcarie
View Single Post
Old 06 Sep 2011, 00:38   #6
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Legat de chestiile astea as vrea sa-i aud plangandu-se pe:

fresie (386755 puncte)
razi3l (30914 puncte)
kanibalo (24744 puncte)
vickhtorio (24158 puncte)
Manusa (23138 puncte)
klaudya_e (22464 puncte)
mgf2768 (17481 puncte)
Tsunamy (16816 puncte)
caessar (16161 puncte)
salo (14921 puncte)

Oamenii astia au facut cumva punctele alea, mai ales fresie. De cand urmaresc discutiile astea despre wiki am tot observat ca multe chestii nu sunt acceptate fie pentru ca nu respecta anumite cerinte, fie ca sunt deja prea multe poze la filmul/persoana respectiva, fie ca exista deja sinopsis (ca in cazul tau), fie ca sinopsisul e prost scris si multe alte probleme.

Daca nu ma insel s-a tot explicat ca lucreaza unul (sau putine) persoane la asta, prin urmare si timpul de asteptare e unul mare. Gandeste-te ca nu esti singurul care trimite asa ceva si probabil deja s-a adunat o cantitate foarte mare restanta. Imagineaza-ti ce se intampla daca persoana care se ocupa de asta pleaca doua saptamani in concediu. Nu le poti cere sa mai angajeze oameni pentru ca nu ii platesti tu. Si chiar de se ofera cineva sa faca asta pe gratis, ma indoiesc ca poate face asa ceva, pana la urma trebuie o anumita incredere ca probabil mai usor se sterg decat se adauga.

Pe forum cred si eu ca ti se raspunde greu. Aceleasi persoane care trebuie sa-ti raspunda scriu si articolele de pe site. Sunt oameni pana la urma, cat timp crezi ca au?

Legat de dvd-uri, cred ca se asteapta sa ajunga in stoc. Pentru ca nu le au in mana atunci cand faci tu comanda si trebuie doar sa ti-l trimita tie. Am vazut multe plangeri legate si de chestia asta, dar parca de fiecare data s-au primit. Pana la urma nu scrie nicaieri ca o sa-l primesti in x timp. La cata lume participa trebuie sa te astepti la asa ceva.

Ce ma deranjeaza pe mine e ca oamenii n-au rabdare. Cum se intampla ceva ce nu le convine incep sa tipe aiurea. Ai rabdare asa cum au si ceilalti si da dovada de mai multa toleranta. Despre impartialitate cred ca nici nu mai e cazul sa vorbim. Si raman la ideea mea, poze sa tot pui, dar la sinopsis as zice sa nu te bagi. Probabil in cel mai bun caz e luat cu google translate.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif