Originally Posted by anaemona:
Apropos de intrebarea asta, as putea sa te intreb si eu legat de Love letter, daca e sa analizam logic filmul: Daca Itzuki (M) o iubea pe Itzuki (F) de ce se logodeste cu Hiroko in loc sa o caute, ca adult, pe cea pe care o iubea cu adevarat?
|
Pentru ca nici unul dintre ei nu mai era acelasi din adolescenta. Ceea ce incerca de fapt era sa retraiasca o dragoste la fel ca cea de atunci, ceea ce de fapt nu mai e posibil.
Quote:
Eu cred ca multi dintre noi vom continua sa exploram regizorii pe care nu-i cunosteam deloc sau prea putin si nu vad de ce nu s-ar continua discutiile la filmele care n-au avut sansa sa participe in concurs in alte topice, deschise special pentru asta.
|
Evident ca vom continua sa exploram regizorii, asta e unul din scopurile turneului. Dar e mult mai placut cand poti discuta cu argumente despre film si interlocutorii nu iti ignora intrebarile. Apropo, tu esti deocamdata singura persoana cu care am avut o discutie despre Calendar, dar nu ai facut parte dintre cei care au votat pentru el.
Cat despre alte filme a lui Iwai care nu vor participa la concurs, la cei care sunt atrasi de filme de arta complexe le recomand All About Lily Chou Chou, iar cei carora le-a placut latura romantica din Love Letter ar trebui sa incerce Hana And Alice sau April Story. Swallowtail Butterfly e o capodopera si merita vazut de oricine.