Originally Posted by varu:
Nu stiu care sunt planurile de viitor ale domnului regizor Shunji Iwai, dar eu spun ca ar avea sansa unei cariere de succes la Hollywood, poate oricand sa faca si acolo filme, eventual cu Jennifer Aniston. Sau cu Cameron Diaz.
|
Domnul regizor Shunji Iwai a facut Picnic dupa Love Letter. Un film despre alienare, boala mentala si sinucidere. Fara Cameron Diaz.
Quote:
Declansatorul, declicul, punctul in care filmul incepe sa se miste (adica de la minutul 20 incolo)
|
Filmul incepe sa se miste de la inceput, cu o scena excelent construita despre care s-a discutat deja.
Quote:
La gestul logic de a scrie mortului se intampla gestul si mai logic de a primi o scrisoare de raspuns si domnisoara Hiroko Watanabe e aproape sigura ca raspunsul e direct din rai. Noroc ca are domnisoara Hiroko Watanabe un vlajgan pe langa ea si impreuna fac apel la ratiune si la investigatie si descopera ca scrisoarea nu e chiar de la raposat ci de la o fiinta foarte vie care poarta acelasi nume cu raposatul si care a copilarit cu raposatul. Total verosimil, intre noi fie vorba.
|
Da, e nerealist. Chiar eu am spus ca Love Letter e un film nerealist. Toata lumea e de acord cu asta. So what's your point?