View Single Post
Old 24 Aug 2011, 20:10   #22
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by rvn:
degeaba incearca muzica si imaginile sa transmita frumusetea si intelesul versurilor.
actorii nu transmit nimic.eu una,n-am simtit nici un fel senzatia de erotism pur,natural,care ar fi trebuit sa-l emane,mai ales in timpul scenelor de dragoste.totul este prea stilizat,prea exagerat in simboluri,incat, la un moment dat ,ai impresia ca ,de fapt,totul este un vis,ca nici macar intalnirea celor doi in spelunca aceea,n-a fost reala.inlocuirea realului cu suprarealul e exagerata cantitativ si devine hilara cu cat creste si-n intensitate dramatica.degeaba imaginezi combustia obiectelor din jur si pulverizarea parfumurilor,nu mai zic de usa daramata,inima smulsa din piept ca in Saw si pusa pe farfurie ca ofranda,daca actorii nu transmit aceasta pasiune erotica existenta in ei, prin gesturi convingatoare.

Nu stiu ce sa zic, rvn, daca n-a fost pe lungimea ta de unda n-a fost si gata. Niciun rationament nu poa’ sa-ti demonstreze ca gresesti. Dimpotriva, mi se pare ca erotismul filmului (in general nu numai ala dintre personajele centrale) e de-o intensitate incredibila. Ai observat macar gros-planul cu dialectica limbilor care sclipeau de saliva ale celor doi angajati la un moment dat intr-un intercourse? Daca nici aia nu ti s-a parut erotic...

Originally Posted by adinachitu:
mi-l arog egocentric, caci subliminal imi apartine deja
Cum adica?

Originally Posted by Twinsen:
Nice poem, n-are absolut nicio legatura cu filmul.
Mi se pare ca atmosfera poeziei se-nrudeste cu atmosfera din spelunca filmului.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif