View Single Post
Old 21 Aug 2011, 01:31   #18
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Twinsen:
Alt film excelent de personaje e Friend (Chingoo), daca preferi ceva mai inspre crime/drama.

Vazut in seara asta. Nu mi s-a parut un film extraordinar, dar mi-a placut. Pe tema prieteniei m-a atins mult mai mult filmul lui Park, JSA, dar suntem persoane diferite, inevitabil vom avea si experiente diferite.

Originally Posted by Windom:
Oricum, A Time to Live... ar necesita cel putin inca o vizionare pentru a-i putea patrunde toate intelesurile.

Asa simt si eu. Am tot amanat votul pentru ca ma gandeam sa-l revad, dar n-am mai facut-o. Dorinta de a-l revedea e insa un factor important pentru vot, dorinta care nu pot spune ca o simt fata de filmul lui Cassavetes. Asta, impreuna cu faptul ca filmul a reusit sa-mi transmita ceva, sa ma atinga cumva, ma face sa-i dau votul meu lui A Time to live, a time to die.

Originally Posted by rvn:
fiindca nu vreau sa raman in urma si sa incurc lucrurile pe-aici,pentru meciul asta,optiunea mea e Cassavetes.am vazut si filmul chinezesc,in mare parte,si o sa revin cu argumentele de rigoare,

Pentru a putea lua in considerare votul va trebui sa zici ceva si despre filmul asiatic. Eu te cred pe cuvant, dar ar fi gresit sa creez chiar din prima runda un precedent ce ar fi deranjant pentru mine mai ales in restul turneului. Poti scrie chiar un singur rand daca ceea ce contine e concludent. Filmul e taiwanez

Cu o zi inainte de inchiderea perioadei de votare scorul este 3-1 pentru filmul asiatic.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif