buna. caut si eu de ceva vreme un film "romance and mistery" ce l-am vazut pe la inceputul anilor 90 pe un program romanesc. eram mica, si abia am priceput cateva idei. si tare as vrea sa il vad acum, sa pricep si eu ce s-a intamplat acolo.am ramas cu impresia ca titlul era ceva in genul "perle roz". abia im aduc aminte cateva secvente. poate ma puteti ajuta. cautand ceva, o tanara trebuie sa calatoreasca. (imi amintesc o secventa pe o barca de plimbat turisti). pe drum are multe accidente din care o salveaza un necunoscut, ce apare si dispare fara ca ea sa apuce sa-l vada. individul lasa intotdeauna niste bilute langa fata (presupusele perle...). la sfarsit tipa cade din barca, si e dusa de rau la o cascada. bineinteles necunoscutul o salveaza dupa ce cade... si ea se trezeste dupa un timp intr-o "cabana" tip corturile de pe plajele de lux

(sau ceva voal), intr-o zona paradisiaca, pe un varf de deal. si bineinteles tipul prin preajma. si in sfarsit se cunosc. ca sa nu mai mentionez ca tipul era traznet...

multumesc anticipat...