Originally Posted by rvn:
"ultimul tangou la paris"
nu putea fi mai potrivit pentru vizionare intr-o dupa-amiaza de duminica, decat un film special si controversat, asa ca m-am lasat "sedusa" de tentatia de a ma relaxa pe canapeaua din sufragerie,curioasa sa vad de ce a fost atat de hulit,cenzurat dar si iubit,la vremea lui, acest film lui Bertolucci.
nu cred ca am mai auzit vreodata ca cineva sa aiba asemenea reactii de "durere" ca i-a murit consoarta,dar n-are a face,italianul si-a imaginat ca da si multe altele pe langa.si ce si-a inchipuit el n-a fost rau deloc,poate doar avangardist,daca tinem cont ca ne aflam la inceputul anilor 70.....
Attachment 1464
p.s.poate se milostiveste careva sa puna o captura din film chiar cu secventa amintita de mine.
ar merita.posteriorul lui Brando arata fantastic de bine chiar si in pantaloni!
|
In anii 80 in Banat prindeam sarbii si eu ma consinder norocoasa pentru asta. Asa am vazut multe sitcomuri (Taxi, Cheers, etc) sau serialae dramatice gen Twin Peaks in perioada aceea, asa am vazut multe filme ce altfel le-as fi cautat acum pe nu stiu unde... Si mai aveau din cand in cand "Maraton" de filme. Adica de vineri seara pana spre duminica aveau filme non-stop. Asa am vazut Excorcistul (m-a bantuit ani de zile), Carrie (idem), multe alte filme si "Ultimul tango la Paris" - film pe care multa vreme n-am apucat nici pe furis sa il vad fiindca era considerat x-rated. Unul din filmele ce mi-a influentat adolescenta rebela. Must see! Just for Brando at least....