Originally Posted by Liviu-:
Ca tot eram cumva pe subiect, as vrea sa salut instalarea lui Mercutio ca moderator la Iconoclast. Mi se pare o foarte buna alegere si cred ca forumul merge intr-o directie buna. Atmosfera nu mai e deloc asa tensionata cum era in anii trecuti, pana acum cateva luni. Acum trebuie doar ca lumea care vrea sa vorbeasca despre film sa o si faca, nu sa se planga ca n-are cum, n-are cu cine sau ca nu-i lasata. Lucrurile astea sunt departe de adevar. Si va rog frumos sa treceti peste chestia cu Cafenea, ea poate foarte usor sa fie ignorata...
|
lui Mercutio ii poti da un pm de felicitare.sunt sigura ca i-ar face placere.aici,cu siguranta nu intra sa citeasca salutul tau...
si cu ocazia asta as vrea sa spun ca imi pare bine ca inca mai exista useri care sunt interesati de film si de a-si impartasi impresiile despre ele cu altii.ma refer la tine,la Mercutio,Windom, Anaemona,Chambord,Kriss,Twinsen,Cinemania,varu,Whi te,Bremen..si sunt si altii al caror nume imi scapa acum,dar ca sa marim un pic gasca si sa atragem si novicii in a purta discutii utile si adevarate despre film,eu zic ca cei mentionati aici ar trebui sa fie putini mai activi in sensul asta...
dar,ma rog, e doar o parere.nu impun si nu critic. fiecare are motivele lui sa n-o faca si dreptul de a alege...
important este ca incet-incet lucrurile o pot lua pe calea cea buna cu putin mai multa implicare din partea moderatorilor si cu chef de stat la taclale in sectiunile despre film.
este binevenita ideea ta cu turneul de filme si eu sper ca cel putin din lucrul asta avem ocazia sa invatam cate ceva.dorinta sa exista ca restul se poate trece cu vederea.nimeni nu este atoatestiutor.