Am vazut un film pe natinoal tv cred, acum cativa ani, un fel de horor. Filumul era format din mai multe filmulete povestite de un fel de schelet sau ceva de genul si toate erau cu morala. Imi amintesc doar doua dintre ele, dintre care unul cu un om care primise printr-un expleriment cele noua vieti ale unei pisici. El dadea spectacole in care murea si apoi revenea la viata, pentru a castiga bani si isi foloseste astfel 7 dintre cele 9 vieti. Hotaraste pentru ultimul sau spectacol sa fie ingropat de viu si dupa cateva zile sa invie, aceasta fiind ultima daca cand mai putea invia. Insa in timp ce era in sicriu isi aminteste brusc faptul ca pisica murise dupa ce primisese el vietile deci una era deja folosita. Asa ca moare ingropat de viu datorita lacomiei sale pentru bani.
Cealalta povestioara mi-o aminstesc vag... era despre un om condamnat la moarte pe scaunul electric si il arata cum moare ... Oricum felul in care povestea acel schelet sau personaj diabolic(ce o fi fost el) era insotit de umor si ironie.
Sper sa ma puyteti ajuta .. desi nu cred ca sunt prea multe sanse. Aaa da.. si filmul era color dar parea destul de vechi dupa felul cum era filmat. Multumesc.