Originally Posted by rifa:
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Originally Posted by Liviu-:
Tony Leung Chiu-Wai FTW!Pe langa asta copie extrem de mult din Matrix Revolutions.
Apropo de DKR,am vazut ieri teaser-ul si cand aparuse scena aia cu Batman gafaind si Bane venind spre el am ramas  EPIC!!
|
Nolan si universul Batman sunt ca fratii.  Imi place foarte mult si masca lui Bane... din teaser filmul arata foarte bine momentan. Tin sa precizez ca "asa" se face un teaser. Majoritatea care le vad contin prea multe detalii legate de poveste ceea ce ma jeneaza. Prefer sa fiu surprins. Prefer sa fiu nerabdator si sa-mi pun intrebari. Sunt sanse mari ca trilogia asta sa-si faca loc printre cele mai bune trilogii produse vreodata.
|
Lui Nolan nu-i place sa dea din casa.Nici cu Inception n-a dat detalii mai deloc,omu' e old school.Zicea ca ii place sa foloseasca si efectele practice,lucru vizibil in filmele cu Batman de pana acum pentru ca nu vezi efecte speciale,personaje exagerate cu puteri.A reusit ce n-au reusit altii,sa faca universul Batman credibil si cred ca lucrul asta vor sa-l atinga toate filmele bazate pe benzi desenate.Prima oara cand aparuse poza cu Bane pot sa zic ca am fost putin sceptic legat de masca lui si de Tom Hardy care nu e un tip inalt dar cu niste trucuri ale camerei il pot face inalt iar acum din teaser arata mult mai bine,are privirea aia de nebun.Dupa parerea mea trilogia asta o sa ramana in istorie ca cea mai buna bazata pe un personaj de benzi desenate.De fapt The Dark Knight e considerat deja cel mai bun film dupa benzi desenate deci....