Originally Posted by crin3l:
Folosesc Windows XP si inainte de a intra in windows imi apare ca atunci cand ii dau restart fortat la calculator sau cand scaneaza el niste erori (disk checked cred ca se cheama si daca nu apas o tasta in 10 secunde pentru a intra in windows isi face treaba de a scana, repara sau ce naiba face el acolo). Problema e ca la mine nu e vorba de a da restart fortat sau alta chestie ci cred ca e de la hard, deoarece mi-am reinstalat windows-ul si apare aceeasi chestie.
L-am lasat sa isi faca damblaua, a durat vreo 2 ore, dar tot degeaba.
Am uitat sa mentionez ca apare ceva de "bad clusters" si unitatea s-a rasturnat putin cu o seara inainte.
Intrebarea mea este ca daca formatez tot hardul nu voi mai avea aceasta problema sau hardul meu e pe moarte din cauza cazaturii ?
|
Format sau hard format ( programel de dos ce face un fomat mai special dureaza o vesnicie). la tot hdd-ul fara sa pastrezi partiti. Dupa ce reinstalezi win-ul daca inca mai face cu el la garantie sau ingropat urmat de altul nou.
Sau in windows ia HD Tune un programel de pe net instaleaza si vezi ce zice acolo daca iti apar chestii rosii hdd-ul moare vrea schimbat
Spor