Originally Posted by Liviu-:
Ma gandeam sa fac 4 topicuri pentru discutii. 2 pentru fiecare meci dintr-o runda, iar celelalte 2 pentru cele doua meciuri din urmatoare runda. Nu vreau sa amestecam discutiile despre filme si vreau ca discutiile dintr-o runda terminata sa mai poata continua, desi perioada de votare s-a inchis. Asta e solutia la care am ajuns. Daca aveti alte idei ascult. Nu pot nici sa fac cate un topic pentru fiecare runda in parte. Practic in formula asta fiecare meci se poate discuta 2 saptamani, chiar daca perioada de vot e doar de o saptamana.
|
e cel mai bine asa!mi se pare metoda cea mai buna de organizare pentru discutii.personal,pe acestea le astept cu nerabdare.si predictiile au frumusetea lor,dar mi-ar placea sa cred ca toti cei care au nominalizat regizorii si filmele sunt interesati in schimbul de idei si pareri cu alti useri despre ei(ele).ideea de interactivitate mi se pare excelenta.este ceea ce apreciez cel mai mult la acest turneu.
oricum,inca o data:BRAVO, LIVIU! inclusiv pt modul cum te-ai ocupat de registrul contabil.cred ca poti sa fii "doctor" si aici.