View Single Post
Old 15 Jul 2011, 00:57   #228
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Am mai spus asta, desi inevitabil s-a pierdut printre alte mesaje. Nu voi trage la sorti prima runda pana nu primesc previziunile. Asta inseamna ca nu voi trage la sorti pana pe aprox 1 august. Asa ca cine vrea sa vada filme dinainte le poate lua aleator. Din punctul meu de vedere iese mai bine asa. Vede filme pe care s-ar putea sa nu le fi vazut daca regizorul ar fi fost eliminat rapid. Prima runda va tine ceva mai mult probabil, pentru a fi siguri ca exista timp de vizionare. Probabil in functie de ziua in care se va incepe va tine pana la sfarsitul saptamanii urmatoare, urmand apoi ca fiecare runda sa tina de luni pana duminica.

Ma gandeam sa fac 4 topicuri pentru discutii. 2 pentru fiecare meci dintr-o runda, iar celelalte 2 pentru cele doua meciuri din urmatoare runda. Nu vreau sa amestecam discutiile despre filme si vreau ca discutiile dintr-o runda terminata sa mai poata continua, desi perioada de votare s-a inchis. Asta e solutia la care am ajuns. Daca aveti alte idei ascult. Nu pot nici sa fac cate un topic pentru fiecare runda in parte. Practic in formula asta fiecare meci se poate discuta 2 saptamani, chiar daca perioada de vot e doar de o saptamana.

LE: Topicul e momentan sticky si probabil va mai ramane asa o perioada, dar perioada maxima e pana la urmatoarea selectie (daca va mai fi).

Last edited by Liviu- : 15 Jul 2011 at 01:01.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif