View Single Post
Old 14 Jul 2011, 20:14   #85
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by Liviu-:
A sarit peste utilitatea pe care i-o dau eu facebook-ului, care cu siguranta nu-i la fel de... n-as zice importanta, ca depinde din ce punct de vedere privesti, mai degraba populara, dar nu-i nici de ignorat asa cum a facut el. Raman la concluzia de dinainte, fb e util daca stii cum sa-l folosesti. Practic sa te folosesti tu de el si nu el de tine.

este atat de adevarat ce spui! am priceput si crede-ma,daca as reveni pe facebook,as proceda exact ca tine( nu ma enerva,ca-ti dau add in cateva secunde si o sa te convingi ca ma pot folosi de el asa cum o faci si tu),dar chiar si asa trebuie sa recunosti dependenta.
mie asta mi se pare important ca efect al utilizarii facebookului, ca nume generic pentru orice retea de socializare virtuala.
suntem dependenti de existenta multor bunuri de consum,incat disparitia brusca a unuia vital,are efecte neplacute si chiar determina reactii stranii din partea unora.
intrebarea mea este: facebookul are capacitatea sa devina un astfel de lucru vital pentru noi?
si daca da, ce ne facem in cazul in care nu ne folosim noi de el ci el de noi?
unde vom trata dependenta? ne mai reda cineva inapoi simtul realitatii?eu cred ca foarte greu mai revenim la normal si chiar daca o facem,exista putine sanse sa mai recuperam in spatiu si timp datele reale pierdute.intelegi ce vreau sa spun?
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif