View Single Post
Old 14 Jul 2011, 15:16   #65
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Liviu-:
Asa si un cutit il poti folosi taind o bucata de paine sau omorand un om (stiu, deplasta comparatie).

Nu e deplasata deloc. E comparatia mea preferata O folosesc ori de cate ori ppl just won't get it otherways Si pana nu cu mult in urma credeam ca eu am descoperit-o ! Vorbesc serios. Adica n-am mai auzit-o decat la mine Chiar acu ca ai zis-o si tu imi pare putin rau ca s-au mai gandit si altii la ea Plm, era sansa mea cea mai buna de a intra in istorie ca proverbial

And btw am si eu cont pe FB de cateva luni bunisoare (stiti ca ma dadeam batzos k nu-mi fac). Guess what, e mega tare, dar nu pt ce considera majoritatea, ci pt ca e ca un ziar in care ai numai ce vrei tu sa citesti. De ex, m-am abonat la o groaza de site-uri de film, muzica, sport, etc si cum nenii aia baga un articol nou ... tzop il am si eu pe wall. In felul asta nu mai pierd vremea deschizand eu jdemii de siteuri si filtrand ce e bun de balarii. Imi vine doar "carnitza frageda" in farfurie.

In schimb pe partea ailalta cu prietenii, ii tin doar pe cei pe care ii cunosc personal, in carne si oase si chiar imi sunt prieteni. Deci n-am gen 1756 de preteni in lista din care cunosc doar vreo 50, cum se "obisnuieste". De aia nici nu mi-am dat adresa nimanui de pe forum si nici n-o s-o fac decat dupa ce, eventual, o sa cunosc persoana respectiva face to face. Si sper sa se intample asta cu unii din voi, vreodata.

Last edited by Chambord : 14 Jul 2011 at 15:26.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif