View Single Post
Old 14 Jul 2011, 15:09   #62
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by rvn:
cunosc pe cineva care primeste consultatii de la medic pe aceasta cale.ti se pare normal? mie, nu! un om inteligent( cum se presupune ca este medicul) crezi ca foloseste chestia asta corect?

Nu stiu cine te-a pacalit ca medicul e inteligent (parca ti-am zis ceva in liniile astea pe mesaj privat) Medicii sunt oameni ca oricare altii. Pot fi foarte inteligent, de nivel mediu si, din pacate, prosti. Pana si prostii mai trebuie sa invete ceva, merg pe tocit din ce observ eu, dar tot prosti raman. Un medic bun face maxim ce a zis dragonfly. Apropo, facebook-ul mi-a fost foarte util pana acum pe partea de articole de interes medical. Uite ce am primit azi de exemplu: http://news.discovery.com/human/firs...nt-110708.html Desi legat de chestia asta am primit un alt articol (mult mai bine realizat) cu cateva zile inainte din alta sursa (tot pe fb).

PS: Si un medic de asta putea folosi multe alte surse pentru ce face. La fel de bine putea folosi mess-ul. Mai depinde si de alte lucruri. De exemplu daca l-a consultat inainte, precum si ce tipuri de sfaturi ii dadea.

Last edited by Liviu- : 14 Jul 2011 at 15:14.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif