Thread: Trailere
View Single Post
Old 14 Jul 2011, 13:00   #432
buticut
Guru

buticut

@Liviu

Mark Wahlberg? You mean Matt Damon? In afara de asta, de acord cu tot ce ai zis referitor la Contagion, desi trailerul parca nu m-a dat pe spate. E mai usor sa-ti pese de niste indivizi, decat de o masa intreaga. Probabil va trece gradat de la niste cazuri particulare la isterie in masa, desi mi-ar placea si mie sa o tina la scara mai mica.

Sherlock looks like fun, imi place si faptul ca personajele au memorie buna, isi amintesc replicile din filmul anterior . Pacat ca nu a aparut si Fry in trailer, cred ca va face echipa buna cu RDJ. De regula asemenea deghizari nu prea ma mai amuza (Vezi Jack & Jill: http://www.youtube.com/watch?v=aru1E...eature=related , totally atrocious), dar sarmul lui Robert face ca secventele sa functioneze.

Edit: Danonino, right, la urma urmei si personajul House are ceva din Sherlock si atat Laurie, cat si Downey Jr. sunt deliciosi de sarcastici, sunt roluri care li se potrivesc.

Last edited by buticut : 14 Jul 2011 at 13:06.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif