Originally Posted by danonino:
De ce are lumea senzatia ca facebook e mai bun ca hi5?
Cu ce e mai bun? Un raspuns inteligent, unul care sa nu vina dintr-o reclama sau dintr-un creier cu pista de aterizare muste, extrafina.
|
eu niciodata nu am avut hi5, am folosit foarte multi ani myspace, pentru ca tineam legatura cu trupe, citeam stiri, comcerte etc.
de cand am facebook, am reusit sa reiau legaturi cu fosti colegi de scoala, de generala chiar de facultate, si am observat cum unii oameni in 10-15 ani s-au schimbat. unii au copii, altii sunt casatoriti etc. lucruri care nu le stiam.
tot pe facebook am reusit sa iau legatura cu fosta mea diriginta din clasele 5-8 , care acum este in canada. deci la capitolul memorii e bun.
Apoi pe facebook , pui profilul la privat, numai oamenii care ii ai la friends iti pot vedea profilul. Apoi nu dai add la oameni care nu ii cunosti.
poti citi pe facebook stiri, noutati, asculta o melodie, afla noutati despre teatre, evenimente, targuri, muzee , concerte, programele cafenelelor, meniu pizza trenta, + oferte de la alte pizzeri, cluburi, petrecerile din anumite cluburi, unde e karaoke, cand e karaoke etc
apoi daca ai timp si vrei sa il pierzi, exista joculete , care te captiveaza si intri des apoi.
si in plus, stiu ca nu se pot salva poze de pe facebook.
am dat destule argumente pro facebook