Originally Posted by danonino:
Inca ceva, special pentru figurantii pretentiosi care vor sa se arate destepti spunand ca filmul nu e inteligent, ca scenariul e prost, va spun ca voi sunteti niste penibili, prosti si complexati, si ca ar trebui sa comentati reclamele la Bonux. Nu incercati sa va depasiti conditia, nu sunteti in stare.
|
Hm, doar pentru ca un film nu se vrea a fi inteligent, nu inseamna ca automat trebuie sa-l ierti pentru ca nu este. Atunci cand mergi la un film precum Transformers, stii la ce sa te astepti.Eu nu ii consider penibili pe cei care se plang de scenariul subtire, e dreptul fiecaruia sa-si exprime punctul de vedere, presupun ca sunt justificate criticile lor (N-am vazut inca T3 si nici nu ma tenteaza). Dar filmul nu promite sa fie mai mult decat este, deci the joke is on you daca te-ai dus la Transformers 3, asteptandu-te la un film gen A Saptea Pecete. Nu exista nimic in trailere care sa te faca sa crezi ca e de o profunzime nemaintalnita, pur si simplu e un film de lasat creierul acasa. Singurele pretentii rezonabile pe care le poti avea sunt la nivel de entertainment, 3D si action scenes. Acum daca nu satisface nici macar niste cerinte de baza, chiar este total justificat sa dai cu el de pamant. Oful meu e ca un asemenea film face shitloads of money si astfel evident vor incerca si altii sa copieze formula...asta e, daca publicul se lasa atras atat de usor

. A facut Peter Travers un rant pe chestia asta, spunand ceea ce deja toti stim, ca asemenea filme continua sa se faca, fiindca este cine sa mearga la ele.