View Single Post
Old 09 Jul 2011, 18:35   #118
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Daca vreti sa sustineti pe cineva chiar va rog. Ne-ar ajuta sa intelegem mai bine ce votam. Eu as vrea sa-i vad pe Bergman, Kurosawa si altii de calibrul lor atat timp cat participa cu filme pe care nu le-am vazut. Sunt 2 dintre favoritii mei si m-au atras in cam fiecare film al lor pe care l-am vazut. Dar nu ma deranjeaza sa vad nume complet noi pentru mine... pana la urma si asta e un scop. Unii pot fi eliminati chiar din prima runda de exemplu, dar un film vazut ar putea fi destul pentru unele persoane sa-i descopere si sa vada mai multe filme in voia lor.

As vrea sa-i vad filmele lui Iwai, mai ales ca mi-a placut scena respectiva si am Swallowtail Butterfly pe calculator de muuuult timp (recomandare tot de la Twinsen) asa ca o sa-l vad oricum Nu-l votez inca pentru ca asta ar putea insemna sa scot pe altii pe care ii vreau mai mult.

Dintre cei asiatici cel mai mult as vrea sa-i vad pe Tsai Ming-liang si Hou Hsiao-hsien. As vrea foarte mult sa-l vad si pe Bresson pentru ca i-am vazut doar 2 filme si nu mi-a lasat o impresie prea buna (mai mult o chestie de gusturi sau poate chiar superficialitatea mea). Fiind unul din cei mai apreciati regizori as vrea sa-i mai dau o sansa, iar daca ii vom si discuta filmele ar fi cu atat mai bine. Poate altii vad ceva ce eu n-am vazut in filmele sale sau poate o sa vad singur de data asta

Woody Allen -1
Akin -1
Altman -1
Peckinpah -1

Dassin +1
Subiela +1

Angelopoulos +1

Last edited by Liviu- : 09 Jul 2011 at 19:13.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif